ANA SAYFA > GÜNDEM > Korona Hakemi sahada

Korona Hakemi sahada

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Korona Hakemi sahada

Tersane Kafe, Denizkent Kafe, Gondol Kafe, Park Kafe, Dino Kafe, Taypark Kafe pandemi kurallarına göre yeniden açıldı. Kafelerde, müşterileri hem güldürmek hem de farkındalık yaratmak adına bir uygulama başladı. Yeşilçam oyuncusu Osman Cavcı, hakem kılığına girerek, kafede maske ve mesafe kurallarına uymayan müşterilere sarı kart göstererek, uyardı. Osman Cavcı, hakem kılığında haftanın 3 günü Kent A.Ş. kafelerini gezerek, bu etkinliğe devam edecek.

Hakem kılığına giren Yeşilçam oyuncusu Osman Cavcı, Tersane Kafe’de maske ve mesafe kurallarına uymayan müşterilere düdük çalıp sarı kart göstererek, onları uyardı. Cavcı, cebinden çıkardığı mezura ile, müşteriler arasındaki mesafeyi ölçerek, dikkatli olmalarını söyledi. Bazı müşteriler uyarılar için teşekkür ederken bazıları ise gülerek tepki verdi. Cavcı, Korona Hakemi olarak haftanın 3 günü Kent A.Ş. kafelerini gezerek, müşterileri uyarmaya devam edecek.

Yeşilçam oyuncusu Osman Cavcı: “İnsanların kurallara uymasına dikkat çekmek için başarılı bir uygulama. Çoğu zaman kuralları unutuyoruz. 1 buçuk metre aslında çok uzak mesafe. İnsanlar 1 buçuk metreyi 70-80 cm sanıyor. Bunu şaka yollu anlatmak çok etkili olabilecek bir fikir. Şaşıranlar oluyor, sarı kart gösterdiğimde gülüyorlar genelde. Restoranda hakem olmadığını bildikleri için komik geliyor. Sanıyorum sempati içinde bu uygulama devam edecek” şeklinde konuştu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi’nde 9 personelde korona çıktı!
Sonraki Haber Karşıyaka son 6 haftaya Play-Off bandının 4 puan gerisinde giriyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?