ANA SAYFA > İZMİR > Konak’ta kimsesizlere sahip çıkıldı

Konak’ta kimsesizlere sahip çıkıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Konak’ta kimsesizlere sahip çıkıldı

Yeni yıl öncesi Konak’ta yaşayan evsiz ve kimsesiz vatandaşlar, soğuktan etkilenmemeleri için otel ve yurtlara yerleştirildi.

Konak Belediyesi ile Valilik, Kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen çalışma ile gidecek bir evi olmadığı için sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşlar, otel ve yurtlara yerleştirildi. Konak ilçe sınırları içerisinde geceleri sokakta kalan, evleri ve gidecek yerleri olmadığı için sokağa çıkma kısıtlamasında da dışarıda kalmak zorunda olan vatandaşlar tespit edilerek güvenlikleri sağlandı. 31 Aralık akşamı başlayan yasaklar öncesi Basmane’de belirlenen oteller ile Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün Bornova’daki öğrenci yurduna yerleştirilen evsiz vatandaşlar, yeni yıla sokakta değil güvenli bir çatı altında girmiş oldu. Kimsesiz vatandaşların,  dört günlük sokağa çıkma kısıtlaması boyunca kalacakları yurt ve otellere yerleştirilmesi öncesi, Covid-19 testleri de yaptırıldı. Testlerin negatif çıkması üzerine belirlenen yurt ve otellerde kalması sağlanan vatandaşlar, sadece dört günlük kısıtlama boyunca değil, gerekli olduğu sürece bu noktalarda kalmayı sürdürecek. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber LGS ve YKS öğrencilerine tablet ödüllü sınav
Sonraki Haber 2021 Karabağlar’da açılış ve temel atma yılı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?