ANA SAYFA > İZMİR > Konak’ta amatör kulüplere gıda desteği

Konak’ta amatör kulüplere gıda desteği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Konak’ta amatör kulüplere gıda desteği

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Ramazan Bayramı öncesi Konak’taki amatör kulüplerini sevindirdi.

Amatör kulüplerine düzenli olarak yapılan malzeme desteği ve federasyon katılım payı desteğinin yanı sıra ilçeye kazandırılan yeni spor tesisleri ile amatör sporun her zaman yanında olan Konak Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde de amatörü unutmadı. İhtiyacı olan sporcuların aileleriyle birlikte güzel bir bayram geçirebilmeleri adına, kulüpler ulaştırılmak üzere 500 adet erzak kolisi hazırlandı. İçinde bir ailenin uzun süre kullanabileceği gıda paketlerinin bulunduğu kolileri Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Başkanı Mehmet Şerif Demir ve Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Aslan Yıldız’a teslim etti. 
 
Konak’taki amatör spor kulüplerine verdiği destek ile sporun devamlılığına ve yeni sporcuların yetişmesine katkı koyan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Ramazan Bayramı’nın herkese sağlık getirmesini temenni ederek, “Amatör spor kulüpleri, var oldukları semti ve o semtin gençlerini sporun getirdiği tüm güzelliklerle tanıştıran, spor aracılığıyla yardımlaşmayı, birlikte hareket etmeyi, kötü alışkanlıklara değil iyiye yönelmeyi öğreten önemli oluşumlar. Ben de sporun içinden gelen bir belediye başkanı olarak spora desteği önemsiyorum. Şimdi salgın nedeniyle oluşan, sağlıkla beraber ekonomiyi de derinden etkileyen bir dönemden geçiyoruz. Bugünlerde dayanışmaya eskisinden de daha çok ihtiyacımız var. Bizler de ihtiyaç doğrulusunda hazırladığımız kolilerimizi sporcularımıza ulaştırıyoruz. İlçemizdeki tüm amatör spor kulüplerimizin değerli yöneticilerine ve sporcularına sağlıklı, mutlu bayramlar diliyorum” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Avrupa Diplomasi Ödülü, Çiğli Belediyesi’nin
Sonraki Haber Adem Bona: Nijerya’da önce futbol oynuyordum

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?