ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Komünist Osman Karşıyaka'da

Komünist Osman Karşıyaka'da

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Komünist Osman Karşıyaka'da

1984 – 1994 ve 2004 – 2013 yılları arasında dört dönem Dikili Belediye Başkanlığı yapan ve Türkiye’nin bir dönemine damgasını vuran siyasi aktörlerden Osman Özgüven’in hayatı üzerinden bir fikrin konu edindiği belgesel film "Komünist Osman" yoğun istek üzerine Karşıyaka'da izleyicisiyle buluşacak.

Yönetmen koltuğunda Gökmen Ulu’nun yer aldığı “Komünist Osman” belgeselinin anlatıcıları arasında siyasetçiler, hukukçular, çevreciler, işçiler ve yurttaşların yanı sıra ünlü sanatçılar Zülfü Livaneli, Genco Erkal, Rutkay Aziz, Suavi, Cahit Berkay, Orhan Aydın da yer aldı.

"Komünist Osman" 7 Nisan Cuma günü saat 20.30’da Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi’nde ücretsiz olarak gösterilecek. Gösterime Osman Özgüven, kardeşi Sedat Özgüven ile birlikte onur konuğu olarak katılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gönül gözlü Aşık Veysel
Sonraki Haber Antakya Medeniyetler Korosu’ndan Bir Kira Bir Yuva konseri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?