ANA SAYFA > GÜNDEM > Kızılay Karşıyaka'dan mezar ziyareti...

Kızılay Karşıyaka'dan mezar ziyareti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kızılay Karşıyaka'dan mezar ziyareti...

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi her bayram öncesi olduğu gibi bu bayram arifesinde Örnekköy ve Doğançay mezarlıklarında bulunan bağışçıların mezarlarında yatmakta olan bağışçılarının mezarlarına bakım yaptı.

Başta Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz olmak üzere yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Neşe Olcay Hünerli, kadın kolları yönetim kurulu ve gönüllülerle birlikte bugün mezarların gerekli bakımlarını yaparak, gül dikip dua ettiler.
Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kâmil Karadeniz her bayram öncesi rutin olarak yaptıkları mezar ziyaretini bu bayram öncesi de gerçekleştirdiklerini söyledi.
Karadeniz, “Yaşayan kadar, vefat eden bağışçılarımızı asla unutmuyoruz. Onlar sayesinde binlerce aileye yardım elini uzattık.  Her bayram Karşıyaka’daki mezarlıklarda ebediyete göç etmiş bağışçılarımızın mezarlarını ziyaret ediyor, mezarların bakımını yapıyor, güller bırakıyor ve dualar okuyoruz. Türk Kızılay’ına destek vermiş ve ebediyete göç etmiş değerli bağışçılarımızın kabir ziyaretini büyük bir görev olarak telaki ediyoruz. Mekânları cennet olsun. Yaşayan ve ebediyete göç etmiş bağışçılarımızın yapmış oldukları bağışları Allah kabul etsin.”
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Narlıdere Belediyesi'nden 3 bin 782 sokak hayvanına sağlık hizmeti
Sonraki Haber Karşıyaka'da görüşme ertelendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?