ANA SAYFA > GÜNDEM > Kızılay Karşıyaka yarın Çarşı'da aşure dağıtacak

Kızılay Karşıyaka yarın Çarşı'da aşure dağıtacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kızılay Karşıyaka yarın Çarşı'da aşure dağıtacak

Karşıyaka'da faaliyetleriyle büyük taktir toplayan Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi, yarın (27 Ağustos Cuma) Karşıyaka Çarşı girişinde aşure dağıtacak.

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, İzmir Vali yardımcısı Hulusi Doğan katılımlarıyla  aşure dağıtacaklarını açıkladı.
Kamil Karadeniz, "Muharrem ayı vesilesiyle İzmir Vali Yardımcılarımızın da katılımıyla Karşıyaka Çarşı Girişinde Kızılay Kan Aracımızın yanında yarın saat 14.00'den itibaren halkımıza aşure dağıtımı yapacağız. Tüm Karşıyakalıları ve değerli halkımızı davet ediyoruz" dedi. 
Karadeniz, azalan kan stokları nedeniyle de Karşıyakalıları kan bağışına da davet ederk, "Aşure dağıtımı ile beraber azalan kan stoklarına destek vermek için kan bağışı yapılacaktır" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Porta Gaziemir kapılarını açtı
Sonraki Haber Karşıyaka voleybolda ayrılık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?