ANA SAYFA > GÜNDEM > Kızılay Karşıyaka Şubesi'nin geleneksel iftar çadırı gönülleri feth ediyor

Kızılay Karşıyaka Şubesi'nin geleneksel iftar çadırı gönülleri feth ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kızılay Karşıyaka Şubesi'nin geleneksel iftar çadırı gönülleri feth ediyor

Mübarek Ramazan'ın olmazsa olmazlarından iftar programlarının en ilgi çekeni hiç şüphesiz ki, Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nin kurduğu iftar çadırı. İftar çadırı dolup taşıyor ve adeta gönülleri feth ediyor.

Pandemi döneminde sağlık kuralları nedeniyle açılamayan iftar çadırı bu yıl yeniden hizmet vermeye başladı ve ilk dört gün olağan üstü bir ilgi gördü. Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz ve ekibinin yorulmak nedir bilmeden gönüllü hizmeti en az iftar yemekleri kadar takdir toplarken, Ramazanın 4. Gününde Karşıyaka Hükümet Konağı  Bahçesinde bulunan Türk Kızılay Karşıyaka Şube İftar Çadırında bu kez Karşıyaka Müftülüğü hayır yaptı. Türk Kızılay Karşıyaka Şubesinin 400 Kişiye gönüllü saha ekibi tarafından iftar yemekleri ezan okunur okunmaz oruç tutanlara dağıtıldı. Yemek verenlerden birisi de, dua ile yemeği başlatan Karşıyaka'nın sevilen müftüsü İsa Gürler oldu. Gürler'er Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz destek verdi. 
Başkan Kamil Karadeniz, tüm bağışçılarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Bize en büyük desteği veren Karşıyaka Kaymakamımız Ali Rıza Çalışır ve 4. gün iftarımızı veren Karşıyaka Müftümüz İsa Gürler'e şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zuhal Olcay Karşıyaka'da sevenleriyle buluştu
Sonraki Haber Uluslararası Karşıyaka Çocuk Festivali 30. kez düzenlenecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?