ANA SAYFA > SAĞLIK > Kızılay Kadın İzmir'de yeni dönemde hedef: Daha çok iyilik

Kızılay Kadın İzmir'de yeni dönemde hedef: Daha çok iyilik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kızılay Kadın İzmir'de yeni dönemde hedef: Daha çok iyilik

Kızılay Kadın İzmir Şube Kadın Başkanı Gonca Aslan ve yönetim kurulu üyeleri yeni dönem için bir araya geldi. Aslan, yeni dönemde birçok projeyle iyilik yolunda hızlı adımlarla ilerleyeceklerini belirterek "Hedefimiz daha çok iyiliği hayata geçirmek" dedi.

Kızılay'ın sadece Türkiye'de değil Dünya'da da insani yardım hizmetinde örnek alındığına dikkat çeken Aslan "İnsanların en zor anlarında yanında olan bu büyük kuruluşta olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Gönüllü arkadaşlarım ve ben iyilik yolunda yeni projelerimizle ihtiyaç sahibi kadınların ve çocukların yanında olmaya devam edeceğiz. Hedefimiz çok net. Daha çok insana ulaşıp daha çok iyiliği hayata geçirmek. Bu yüzden İzmir'in en çalışkan kadınlarından oluşan bir yönetim kurulu belirledik. Ekip olarak yeni dönem için hazırız" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de tarım alanında devrim niteliğinde adımlar
Sonraki Haber Menderes Belediyesi’nden ilçeye bin 600 metrekare yeni yeşil alan

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?