ANA SAYFA > SAĞLIK > Kızılay Kadın İzmir’de bayrak değişimi

Kızılay Kadın İzmir’de bayrak değişimi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kızılay Kadın İzmir’de bayrak değişimi

Türkiye genelinde bir yıl önce kurulmasına karşın çok sayıda etkinlik ve kampanyaya imza atan Kızılay Kadın, iyilik yolunda hız kesmeden hizmetlerine devam ediyor.

Kızılay İzmir Şube Kadın Başkanlığı görevini bir yıldır başarıyla sürdüren ilk Başkan Gözde Birman, bayrağı Gonca Aslan’a devretti. Birman, “Kızılay müthiş bir kurum. Alt yapısı çok kuvvetli, çok köklü ve çok kurumsal, İzmir’deki hiçbir sivil toplum kuruluşuna da benzemiyor. İyilik için hizmet etmek benim için paha biçilemez bir tecrübe oldu. Bayrağı devrettiğim Gonca Aslan’ın da bu tecrübeyi yaşayarak iyi işlere imza atacağına eminim” dedi.
 
Kızılay İzmir Şube Kadın’ın kuruluşundan bu yana bir yıldır başkanlığını yürüten Gözde Birman, sağlık sorunları nedeniyle görevini Yönetim Kurulu Üyesi Gonca Aslan’a devretti. Devir teslim töreninde konuşan Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış, Gözde Birman’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Gözde Hanımla yollarımız bir yıl önce kesişti. Gönüllülük esasıyla Kızılay’daki yardım faaliyetlerini birlikte sevk ve idare etmeye gayret ettik. Dokunduğumuz insanlardan aldığımız geri dönüşler bizim için çalışmalarımızın en değerli olan kısmı. Gözde Hanım başta olmak üzere bütün ekibine gayretlerinden dolayı teşekkür ederim. Süreç içerisinde elimden geldiğince kurumun imkânlarını sizlerin lehine yönlendirmeye çalıştım. Buradaki iyilik hareketinin herkesin hayatında olumlu katkıları olduğuna inanıyorum. Bundan sonra da amacımız, bayrağı devralan yeni Başkanımız Gonca Aslan ile birlikte kurumsal kimliğimizi ön planda tutarak iyilik hareketini çoğaltmak olacaktır” diye konuştu.
 
Kızılay İzmir Şube Kadın’ın yeni Başkanı Gonca Aslan ise “Bana layık görülen bu anlamlı görevin onurunu ve gururunu yaşıyorum. Başarılara imza atmış eski yönetimimizin tecrübeli üyeleri ile yeni gelecek değerli arkadaşlarımızın oluşturacağı ortak beraberlik, başkan olarak bana ayrı bir heyecan veriyor. Yeni yönetimimize gelecek olan tüm arkadaşların da bu iyilik haraketini çok daha ileri seviyelere taşıyacağı inancı ile yeni dönemin hayırlı olmasını dilerim.
 
Konuşmaların ardından Kızılay Kadın İzmir Şube Kadın Başkanı Gonca Aslan bayrağı eski başkan Gözde Birman’dan devraldı. Aslan başkanlığındaki 7 kişiden oluşan yönetim kurulu, önümüzdeki günlerde toplanarak görev dağılımı yaparak çalışmalarına başlayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bugün 19.12, Dünya Karşıyakalılar Günü
Sonraki Haber Menderes 20 yıldır beklediği cemevine kavuşuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?