ANA SAYFA > GÜNDEM > Kızılay Haftası Karşıyaka'da öğrencilerle kutlandı

Kızılay Haftası Karşıyaka'da öğrencilerle kutlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kızılay Haftası Karşıyaka'da öğrencilerle kutlandı

Karşıyaka’da Kızılaycılar Kızılay haftasını öğrencilerle kutladı.

29 Ekim -4 Kasım Kızılay haftası nedeniyle Uğur okullarındaki öğrencilerle kutlanan haftaya Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Karşıyaka Kızılay Şube Başkanı Kamil Karadeniz, şube yönetim kurulu üyeleri, şube kadın ve gençlik kolları, Karşıyaka Uğur okulları sahibi Murat Kahraman ile Karşıyaka kampüs çalışanları katıldı.

Okulun konferans salonunda yapılan kutlamada geçmişten, günümüze Kızılay ve Karşıyaka Kızılay şubenin faaliyetleri sunumlarla anlatıldı. Kızılay çalışanları ile öğrenciler birlikte oyunlar oynadı.

Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İslamoğlu Karşıyaka Kızılay şubesinin bugüne kadar eğitime çok büyük destekler verdiğini, binlerce öğrenciye kıyafet yardımı yaptığını belirti.

İslamoğlu konuşmasında başta Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz olmak üzere tüm Kızılaycılara teşekkür etti.
Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz de yaptığı konuşmada her yıl kutlanan Kızılay haftasının bu yılki kutlama programında öğrencilerle birlikte kutlama sevincini yaşadıklarını belirterek şunları söyledi: “Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa İslamoğlu başta olmak üzere  ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Kızılay’a verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz. Bugüne kadar binlerce ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bağışçılarımız sayesinde giysi ve eğitim araçlarını dağıttık. Öğrencilerimize bağış ve bağışçıları, Kızılay’ın görev ve sorumluluklarını anlattık. Bağışçılarımız sayesinde binlerce ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin yüzünü güldürebildikse ne mutlu bize.” 

Başta Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, kamu ve özel kurum yöneticileri ile STK yöneticilerinin hafta boyunca şubelerine gelerek haftalarını kutlamaları ve çalışmalarına destek mesajlarına çok sevindiklerine de değinen Karadeniz “Sensiz Olmaz” “Gönüllü Ol” dedi. 

Programın sonunda Karşıyaka Kızılay Şube Başkanı Kamil Karadeniz tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu ve Murat Kahraman Kızılay’a yaptıkları katkılar nedeniyle Kızılay Genel Başkanlığı tarafından gönderilen teşekkür belgesi verildi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Uyuşturucu satıcısı Karşıyaka'da okul önünde yakalandı
Sonraki Haber Karşıyaka ara transfer dönemini bekliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?