ANA SAYFA > İZMİR > Kıyı balıkçıları Çeşme'de buluştu

Kıyı balıkçıları Çeşme'de buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kıyı balıkçıları Çeşme'de buluştu

Bu yıl 3’sü düzenlenen Surf-Casting Turnuvası’nda kıyı balıkçılığın usta isimleri Ilıca Plajı’nda bir araya geldi.

İzmir Büyükşehir ve Çeşme Belediyesi destekleriyle, Karan Balıkçılık sponsorluğunda ESCO-DER Derneği tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Surf Casting Turnuvası 7-8 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi. Kıyı balıkçılığının usta isimleri, Türkiye’nin en iyi plajı seçilen Ilıca Plajı’nda bir araya geldi.
 
90 takım, 180 yarışmacının kıyasıya yarıştığı turnuvada 645 tane limit üstü balık yakalandı.
Dereceye girenlere, ilk ve en büyük balığı tutan, yarışmaya katılan tüm kadınlara ödüllerini Çeşme Belediyesi M. Ekrem Oran ödüllerini verdi.
 
Böyle bir yarışmaya ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Oran, “Denizi, kumu, suyu ile ünlü Ilıca Plajımızda yüzlerce sporcumuz yarıştı. Sabaha kadar süren çekişmeli yarışma müthiş bir manzaraya dönüştü. Bu yıl 3’sünü gerçekleştirdiğimiz Surf Casting yarışmasına katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özkanlar Pazar Yeri yeniden hayat bulacak
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın Play-Off programı belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?