ANA SAYFA > İZMİR > KİTVAK geleneksel kermesi gerçekleştirildi

KİTVAK geleneksel kermesi gerçekleştirildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KİTVAK geleneksel kermesi gerçekleştirildi

KİTVAK Geleneksel Kermesi kapsamında gıdadan hediyelik eşyaya, özgün sanat eserlerinden ithal hediyeliklere kadar, yüzlerce ürün Kitvak dostu hayırsever ve bağışçılara sunuldu.

Yüksek katılım ile gerçekleşen kermeste bulunan seçkin ürünler bir kaç saat içinde bağışçılar tarafından beğeniyle satın alındı. Kitvak Kermesi DJ Semih Çelik’in özel şarkılarıyla renklendi. Ziyaretçiler hem sevdiklerine yeni yıl hediyesi alarak umuda destek oldu, hem de şarkılara eşlik ederek keyifli vakit geçirdiler. 

Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı A.İklil Ulueren “Bu sene çok yüksek katılımlı harika bir kermes geçirdik.Tüm ürünler İcra Komitesi üyeleri vasıtasıyla tedarik ediliyor ve yine üyelerimiz tarafından bağışa dönüştürülüyor. Çok sayıda firma da bize ürün ve hizmet desteği veriyor. El ele gönül gönüle kermesimizi gerçekleştiriyoruz. Canla başla çalışan üyelerimize, bağışçılarımıza ve kermesimize gelerek destek veren tüm hayırseverler dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız” dedi. 
Ulueren, organizasyona önemli katkılarından dolayı Photorium Fotoğrafçılık, Yağmur Organizasyon, Farfisfon Technical Production, DJ Semih Çelik ve gün boyu profesyonel sunumuyla Mehmet Necati Şentürk’e,  kermese ürün/hizmet bağışında bulunan tüm firmalara ve Kitvak Dostlarına teşekkür etti. 

Kermeste katkılarından dolayı Kitvak İcra Komitesi Üyeleri, katkıda bulunan kişi ve kurumlara da teşekkür belgeleri takdim edildi. Ayrıca pandemi dönemi boyunca EÜ Kitvak Konukevinde bulunan hasta ve hasta yakınlarına yemek desteğinde bulunan Uğur Lokantaları sahibi Sevgi Müftüoğlu’na da özel plaket takdim edilerek teşekkür edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Koştu: Önümüzdeki yüzyıl Bergama'nın
Sonraki Haber Bayraklı'ya ''Bakım Merkezi'' müjdesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?