ANA SAYFA > İZMİR > Kınık'ta fidan dikimi

Kınık'ta fidan dikimi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kınık'ta fidan dikimi

Kınık’ta Orman Haftası etkinlikleri kapsamında, çocukların doğa ile olan bağlarının güçlendirilmek ve farkındalık yaratmak amacıyla, Mert Öztüre Özel Eğitim Meslek Lisesinde fidan dikimi gerçekleşti.

Mert Öztüre Özel Eğitim Meslek Lisesinde işitme engelli öğrenci ve öğretmenleriyle okul bahçesinde 500 adet lavanta, biberiye, servi fidanı dikimi gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında işitme engelli öğrencilere İşaret diliyle 21 Mart Dünya Ormancılık Haftası ve ormanların önemi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Orman Haftası nedeniyle gerçekleştirilen etkinliğe, Kınık Kaymakamı Erol Türkmen, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Derelioğlu, Bergama Orman İşletme Müdürü Şahin Dönertaş, Daire Amirleri, Orman İşletme personeli ve öğrenciler katılım sağladı.

Öğrenciler ile birlikte fidan dikimi gerçekleştiren Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Bugün rahat bir nefes alıyorsak bunların olmazsa olmazı ağaçtır. Ormanlarımız bizim akciğerimiz. Orman Haftası nedeniyle düzenlenen fidan dikimi etkinliğinde emeği geçen herkese, tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Fidan Dikimi sonrası Mert Öztüre Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencileriyle birlikte öğle yemeği yenilmesinin ardından program sona erdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Seferihisar’da Dünya Çiftçiler Günü’nde Tohum Takas Şenliği
Sonraki Haber Sosyal Market’e öğrenci desteği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?