ANA SAYFA > İZMİR > Kınık Belediyesi'nden ücretsiz tiyatro oyunu

Kınık Belediyesi'nden ücretsiz tiyatro oyunu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kınık Belediyesi'nden ücretsiz tiyatro oyunu

Kınık Belediyesinin düzenlemiş olduğu ücretsiz tiyatro oyunu, sanatseverlerden yoğun ilgi görüyor.

Kınık Halk Eğitimi Merkezi Öğretmenevi'nde düzenlenen “Şakabare” tiyatro oyunu ücretsiz olarak 13 yaş üstü seyircisiyle buluştu.
Kınık Belediyesi tarafından halka açık ve ücretsiz olarak seyircisiyle buluşturulan, Abdullah Şahin, Hakverdi Biber, Selda Bucak, Zuhal Göncü ve Bora Gencer isimli sanatçıların sahne aldığı “Şakabare” tiyatro oyunu yoğun katılım ile Kınıklı sanatseverlerden büyük ilgi gördü.

Sanatsal ve kültürel aktivitelere verdiği önemi vurgulayan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Kültürel gelişmeyi sağlayan gizli güçlerden biri de tiyatrodur. Eğitimsel gücü yüksektir. Dayanışmayı öğretir, toplum yaşamı için gerekli olan sorumluluk duygusunu sağlar ve bireyin birçok konuda gelişimine katkıda bulunur. Bizlerde sanatsal ve kültürel anlamda katkı sağlamak adına, hemşehrilerimizin güzel vakit geçireceği bir aktivite olarak, ücretsiz tiyatro oyunu düzenledik. Yoğun katılım ve ilgiyi görmek bizleri mutlu ediyor. Sanatsal ve kültürel anlamda etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Deva Partisi'nden KSK'ye ziyaret
Sonraki Haber Başkan Yetişkin'den lidere ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?