ANA SAYFA > GÜNDEM > Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Mahallesi'ne ziyaret

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Mahallesi'ne ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Mahallesi'ne ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Belediyesinin sunduğu imar planında mülkiyet haklarından dolayı mağduriyet yaşadıklarını söyleyen ve katıldığı bir programda tepki gösteren Cumhuriyet Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek, "Rantın sahibi sizsiniz, o rantı size teslim edeceğiz" dedi.

Deniz Baykal Kültür Merkezi'ndeki programının ardından Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Mahallesi'ne geldi. Burada Kılıçdaroğlu'nu onlarca mahalleli karşıladı. Daha sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı'na giren Kılıçdaroğlu, mahalle muhtarı ile birlikte bir toplantı yaptı. Toplantının ardından mahallelilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı: "Hiç kimse merak etmesin buradaki rantın sahibi sizsiniz. O rantın sahibi siz olduğunuza göre başta büyükşehir belediye başkanım olmak üzere o rantı size teslim edeceğiz."

Daha sonra Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi'ne giderek sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Kılıçdaroğlu burada Palyatif Bakım Servisi'nin de açılışını yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun bugün katıldığı Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap Temel Atma Töreni'nde bir grup, mahallelerindeki imar planı değişikliklerine tepki göstermişti. Pankart açan grup, Kılıçdaroğlu'nu mahallelerine davet ederek görüşme talep etmişti.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Oyuncularımız kötü günde bile pes etmiyor ve vazgeçmiyor
Sonraki Haber İzmir, ITB Berlin Fuarı’na katıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?