ANA SAYFA > SPOR > KES, Denizli'de 21 sayıdan geri döndü...

KES, Denizli'de 21 sayıdan geri döndü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KES, Denizli'de 21 sayıdan geri döndü...

Karşıyaka'yı Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Liginde başarıyla temsil eden KES (Karşıyaka Engelliler Spor) Denizli deplasmanında mucizeye imza attı ve 21 sayıdan harika bir geri dönüşle maçı kazandı: 58-53.

KES, Denizli karşısında oyuna iyi başlayamadı ve ilk çeyrekte 21-6 geriye düştü. 2. Periyotta savunmasını sertleştirmesine karşın rakibinin hızlı hücumlarını engelleyemedi ve devreyi 32-24 geride kapattı.
3. Periyotta daha disiplinli bir oyun ortaya koyan Karşıyaka temsilcisi Denizli karşısında farkı kapatmaya başladı ve  21 sayı geriye düştüğü skordaki fark periyot sonunda 5 sayıya düştü: 41-36.
Son çeyrekte hırs yapan ve disiplinden taviz vermeyen Mehmet Akın'ın öğrencileri maçı koparmayı başardı ve rakibini yakaladıktan sonra da öne geçerek maçtan 58-53 galip ayrılmasını bildi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor'un bisikletcileri Altınvadi'yi keşfetti...
Sonraki Haber Semra Aksu'nun rekorunu 36 yıl sonra kırdılar...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?