ANA SAYFA > GÜNDEM > Kerem Ali Sürekli: Karşıyaka Stadı'nı yapmaya niyetleri yok

Kerem Ali Sürekli: Karşıyaka Stadı'nı yapmaya niyetleri yok

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kerem Ali Sürekli: Karşıyaka Stadı'nı yapmaya niyetleri yok

Ak Parti İzmir Teşkilatı tarafından bugün 13 ilçede ilçe danışma meclisi toplantıları düzenlendi.

Hikmet Şimşek Sanat Merkezi'nde yapılan Karşıyaka İlçe Danışma Meclisi'ne katılarak bir konuşma yapan İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 2024'de başta Karşıyaka olmak üzere kenti AK belediyecilikle buluşturacaklarını belirtti.

Karşıyaka Stadı'nın yapılamadığına işaret eden Sürekli, "Görüyorsunuz Karşıyaka'da söylenenler ve yapılmayanlar... Hiçbir şey yapılmadı. Vaatlerini yerine getirmediler. Karşıyaka Stadını yapmaya niyetleri yok. Boşuna kamuoyunu meşgul ettiler. 'Verin biz yapalım' dediler. Eyvallah, tahsis işlemlerini başlattık. 7 aydır protokol İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde bekliyor." ifadelerini kullandı.

İzmir Körfezi'ndeki koku sorununun giderilemediğini dile getiren Sürekli, sorunun çözümü için Büyük Kanal Projesi'ndeki eksiklerin giderilmesinin gerektiğini, kanalizasyon ile yağmur sularının ayrıştırılması gerektiğini ifade etti.

Sürekli, "5 bin kilometre yağmur suyu hattı yapılması lazım. Yüzde 15'ini yaptılar, yüzde 85'ini yapmaya niyetleri yok. Körfeze kirlilik akıyor bunu da temizlemeye niyetleri yok. Tunç Soyer seçimde vadetti. Dedi ki 'üç yıl içinde burada yüzeceğim'. Ben de diyorum ki yüzmek istiyorsan yüz. Kıyıda seni ambulans beklesin hastaneye götürsün."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 3
Önceki Haber Karşıyaka'da babalara farkındalık eğitimi
Sonraki Haber Sancar Maruflu Öykü ve Oyun Yarışması'nın ödülleri dağıtıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?