ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Kent’te Sanat Söyleşileri’nde yönetmenler Karşıyakalılarla buluştu

Kent’te Sanat Söyleşileri’nde yönetmenler Karşıyakalılarla buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kent’te Sanat Söyleşileri’nde yönetmenler Karşıyakalılarla buluştu

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen; her hafta sanatın çeşitli kollarında ustalaşmış isimlerin halk ile buluştuğu Kent’te Sanat Söyleşileri’nde bu hafta konuklar; yönetmen Yüksel Aksu, yönetmen, yazar Semir Aslanyürek ve yönetmen Semih Çelenk’ti.

Dondurmam Gaymak ile Türkiye’yi dünyada temsil eden, yönettiği filmleriyle yediden yetmişe herkesin sevgisini kazanan yapımcı, yönetmen ve senarist Yüksel Aksu, çektiği filmleri ve yazdığı senaryolarıyla farklı bakış açılarını izleyicilere yansıtan yönetmen, senarist Semir Aslanyürek ve yazar, yönetmen Semih Çelenk Bostanlı Güzel Sanatlar Parkı’nda Karşıyakalılar ile buluştu. 

Söyleşide; yaşamdan sanata, filmlerden hayata, dünden bugüne birçok konu konuşan yönetmenler, pandemi sonrası süreci de değerlendirdi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da aşure bereketi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka-Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket maçı iptal oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?