ANA SAYFA > GÜNDEM > Kentsel dönüşümde sıra Örnekköy’de…

Kentsel dönüşümde sıra Örnekköy’de…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kentsel dönüşümde sıra Örnekköy’de…

Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 130 konut ve 13 iş yerinin inşa edileceği 1. Etap’ta bugün temel atma töreni gerçekleştirilecek.

Temel atma töreni bugün saat 19:30'da Örnekköy Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı 7563/2 Sokakta gerçekleşecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi, yerinde dönüşüm ve uzlaşı esası ile sürdürdüğü Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki yeni konutları etaplar halinde inşa edecek. Toplam 3520 konut ve 338 adet işyerinin yer aldığı 18 hektarlık proje alanında 60 m² (1+1) ,70 m² (2+1), 83 m² (2+1), 96 m² (2+1), 108 m² (3+1) ve 123 m² (3+1) olmak üzere toplam 6 ayrı konut tipi tasarlandı.Dönüşüm bölgesinde 30 dönüm yeşil alan ve rekreasyon alanı, semt spor alanı, içinde kapalı pazar yeri ve sosyal merkez bulunan Belediye Hizmet Alanı ve 3 adet meydan ile açık ve kapalı otoparklar bulunacak. Daha önceki imar planında yer alan ilkokul ve ortaokul da 15.000 m² büyüklüğündeki tek bir yerde buluşturulacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı'ndan toplu bağış
Sonraki Haber Bostanlı'da gözaltına alınan 15 kişi tutuklandı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?