ANA SAYFA > SPOR > Kent Ocakbaşı, KSK Fan Zone olacak

Kent Ocakbaşı, KSK Fan Zone olacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kent Ocakbaşı, KSK Fan Zone olacak

Kent Ocakbaşı olarak faaliyet gösteren alanda KSK Fan Zone hayat bulacak. Büyük bir yaşam alanı olarak düzenlenecek alanda; KSK Müzesi, KSK Store, restoran, kafe ve dev ekranda maçların izlenebileceği bölüm olacak. Bütün işletmeler Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. tarafından işletilecek. 

Kulüp ve taraftarlar adına KSK Fan Zone için Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a ve ekibine teşekkürlerini ileten Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı; “Onların heyecanı bizi de sardı ve Karşıyaka Spor Kulübü olarak çok mutluyuz. Taraftarımız bizi çok yakından biliyor biz her platformda canımızı dişimize takarak mücadele ediyoruz. Bütün takımlarımız ciddi bir başarı ivmesi kazandı. Bu başarıları kutlayacağımız, toplantılarımızı yapacağımız, fikir alışverişinde bulunacağımız alanımız eksikti bu da KSK Fan Zone ile bitecek. KSK Fan Zone Karşıyaka Spor Kulübü’nün yarınını inşaa ettiğimiz yer olacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Kent A.Ş. Murahhas Üye Haldun Ertan’a ve katkı koyan bütün herkesi canı gönülden kucaklıyorum” dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ise, “Bu bizim hikayemiz demek istiyorum. Çünkü biz bir hikâye yazmaya geldik. Kulübümüzün böylesi bir eksiği zaten hep vardı. KSK Fan Zone’da ne hikayeler yazılacak. Şampiyon olduktan sonra harika buluşmalar olacak. Ben her şeyden önce Karşıyaka taraftarıyım, böylesi bir eser beni çok gururlandırıyor. Karşıyakamız’a ve kulübümüze çok katkı sağlayacağına inancım tam. İlk kupayı aldığımızda ben de KSK Fan Zone’da olacağım. Çok değerli katkılarından dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 2 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde yağış seferberliği
Sonraki Haber Bayraklı'ya 2 yeni çocuk oyun alanı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?