ANA SAYFA > İZMİR > Kent Belleği'nde Binbir Gece Masalları

Kent Belleği'nde Binbir Gece Masalları

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kent Belleği'nde Binbir Gece Masalları

Efes Selçuk’ta, Kent Belleği’nde “En Uzun Gecede Büyüklere Masallar” 1001 Gece Masalları etkinliği düzenlendi.

Müzikle masalı birleştiren, masalın sadece çocuklar için değil yetişkinler için de gerekli olduğunun altını çizen etkinlikte masal anlatıcıları Gülcan Aydeniz ve Dilara Köktürk Erden’in anlatımlarına Ezgi Elif Toklu müzikle eşlik etti.

Kitle iletişim araçları ve internetin insan hayatına dâhil olmadığı zamanlarda sosyal hayatta büyük önemi olan masalların hatırlandığı etkinlikte Gülcan Aydeniz ve Dilara Köktürk Erden yüz yıllardır varlığını sürdüren 1001 Gece Masalları’ndan önemli bir kısmı katılımcılarla paylaştılar.

Geçtiğimiz yıl da en uzun gecede düzenlenen “En Uzun Gecede Büyüklere Masallar”  etkinliği Selçuk Efes Kent Belleği’nin gelenekselleşen etkinliklerinden biri olma yolunda ilerliyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Torbalı Belediyesi, tarlalarına buğday ekti
Sonraki Haber Hacer Foggo’dan Çiğli Belediyesi projelerine büyük övgü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?