ANA SAYFA > GÜNDEM > Kent A.Ş. işçileri: Artık yeter

Kent A.Ş. işçileri: Artık yeter

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kent A.Ş. işçileri: Artık yeter

Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş. işçileri alacaklarının ödenmesi talebiyle örgütlü olduğu Genel-İş İzmir 8 No’lu Şube ile belediye binası önünde basın açıklaması yaptı.

Basın açıklaması okuyan Genel-İş Sendikası İzmir 8 No’lu Şube Başkanı Deniz Şahin Gümüştekin, “Artık buradan işçilerin ne kadar zor durumda olduğunu, borçlarının ödeyemediğini, icralık olduğunu ve tefecilerden borç aldığını anlatmayacağız. Sayın belediye yetkilileri, buradaki işçilerin Karşıyaka Belediyesi işçileri olduğunu unutmayın ve maaş alacaklarını ödeyin. Artık yeter” diye konuştu.

Gümüştekin, “Her gün ödemediğiniz alacaklarınız eriyor, pul oluyor. Durumun farkına varın. Televizyon programlarında işçilerin alacakları yok demeyin. Çünkü var. İşçiler sizin maaş değil dediğiniz ikramiye ve gıda yardımıyla geçiriyor. Şimdi soruyorum size. Maaşın 6 bin lirası yattı. Gerisi kaç taksitle yatacak? Biz bunu bilmiyoruz. Artık her ay maaşlar kaç taksitle ödenecek diye sormak istemiyoruz. Yeter artık, işçinin maaşını alacağını ödeyin.  Maaş ve geriye dönük alacaklarımız ödenene kadar pazartesiden itibaren her gün saat 13.15’te burada olacağımızı tüm kamuoyuna duyururuz” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkanlar gelir geçer, aslolan Karşıyaka'dır
Sonraki Haber Feribota zam...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?