ANA SAYFA > İZMİR > Kemalpaşa'da personel maaşı 4 Bin 500 TL

Kemalpaşa'da personel maaşı 4 Bin 500 TL

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kemalpaşa'da personel maaşı 4 Bin 500 TL

Kemalpaşa Belediyesi’nin, 2022 yılının ilk meclis toplantısı olan Ocak Ayı 1. birleşimi Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı yönetiminde gerçekleştirildi.

Kemalpaşa Belediyesi'nin yılın ilk meclis toplantısı olan Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı belediye meclis salonunda gerçekleştirildi.  Aralık ayı tutanakları ve ek gündem maddelerinin oylanması ile devam eden meclis toplantısında, komisyonlardan gelen raporların görüşülmesi ile ilgili 8 maddeden 6’sı oy birliği ile kabul edilirken, 2’si oy çokluğu ile reddedildi. Toplantıda, birimlerden gelen önergelerin görüşülmesi esnasında okunan 5 maddeden 3'ü plan ve bütçe komisyonuna havale edilirken son 2 madde ise imar, hukuk, çevre ve tarım komisyonuna gönderildi.

Belediye Meclisinin Aralık ayı toplantısında görüşülerek Hukuk ve Engelli Komisyonlarına havale edilen, özel gereksinimli bireyler için hizmet verecek mola evlerinin çalışma usul ve esasları ile sunulacak hizmetlerin kapsamanın belirlemek üzere müzekkere ekinde sunulan "Kemalpaşa Belediyesi Özel Gereksinimli Bireyler İçin Mola Evi Yönetmeliği” görüşüldü. İlgili madde oy birliği ile kabul edildi.

Meclis toplantısında, Aralık ayında görüşülerek Plan Bütçe ve Hukuk Komisyonlarına havale edilen ve  ilgili komisyonlarda oy birliği ile uygun bulunan;  İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin tarih ve kararıyla Eshot Genel Müdürlüğü bünyesindeki  4 adet otobüsün Hibe işlemleri görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.

Ak Parti grubundan söz alan İzzettin Güler’in, Sivas Yıldızeli Belediyesi'nde 2022 yılı asgari ücretin 4 bin 750 liraya çıkmasını ifade etmesinin ardından, Başkan Karakayalı, "2 senedir pandemiyle mücadele ediyoruz. İki ay önce bütçe görüşmesi yaptık. Bütçe ne oldu? İğneden ipliğe zam geldi. Hükümetin açıkladığı asgari ücretin üzerine 250 lira daha ekleyerek, personel maaşını 4 bin 500 lira yaptık” şeklinde konuştu.

Toplantıda oturuma ara verilmesinin ardından, Belediye Kanunu'nun 25. maddesi gereğince Kemalpaşa Belediyesi'nin 2022 yılı Denetim Komisyon üyeliği seçimi yapıldı. Yapılan oylamanın ardından Nejat Özden, Mehmet Önlü, Aydın Durak, İzzettin Güler, Sedanur Özer Denetim Komisyonu üyeliğine seçildi. Kemalpaşa Belediye Meclisi Ocak ayı 2.oturum toplantısı, 11 Ocak 2022 Salı günü saat 17:00'da yapılmak üzere birinci oturuma son verildi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir İl Tarım Orman Müdürü Özen: İzmir tarımda rekorlar kırıyor
Sonraki Haber Bayraklı’da yüzler 2022’de de gülecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?