ANA SAYFA > İZMİR > Kemalpaşa Belediyesi’nden üreticiye destek

Kemalpaşa Belediyesi’nden üreticiye destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kemalpaşa Belediyesi’nden üreticiye destek

Kemalpaşa Belediyesi, geliştirdiği gelir getirici projelerle kırsalda üreticiyi desteklemeye devam ediyor.

Kırsal kesimde gelir getirici faaliyetlerin arttırılması ve üreticilerin desteklenmesi amacıyla çalışmalarını yürüten Kemalpaşa Belediyesi, son zamanlarda ilginin arttığı Vişneli mahallesinde bölge halkının kendi ürünlerini doğrudan tüketiciyle buluşturulabilmesi amacıyla köy meydanına 9 adet dükkan inşa ediyor. 

Kemalpaşa  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen çalışmaların, yaklaşık 4 hafta içerisinde tamamlanması planlanıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen ve projenin Vişneli halkına ekonomik anlamda ciddi katkıları olacağına değinen Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, ‘Göreve geldiğimiz günden beri, vatandaşlarımıza ekonomik olarak nasıl destek olabiliriz soruna cevap aramaya devam ediyoruz. Vişneli mahallemizde yaptığımız çalışmada bunlardan bir tanesi. Vatandaşlarımız inşa edilen bu dükkanlarda kendi öz ürününü  aracı olmadan gelen misafirlere satabilecek, böylelikle hem üretici kazanacak hem tüketici doğal ve organik ürüne doğrudan ulaşmış olacak. Kent merkezimizde ağırlıklı olarak altyapı çalışmaları sürmekte, bu süreçte kırsal kesimde vatandaşımıza gelir getirici projeler üretmeye gayret ediyoruz.’ İfadelerini kullandı.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ödemiş’te maske diken gönüllülere teşekkür plaketi
Sonraki Haber Karabağlar’da miniklere okul armağanı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?