ANA SAYFA > İZMİR > Kemalpaşa Belediyesi'nden dayanışma kampanyası

Kemalpaşa Belediyesi'nden dayanışma kampanyası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kemalpaşa Belediyesi'nden dayanışma kampanyası

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan 7,4 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından Kemalpaşa Belediyesi yardım kampanyası başlattı.

Deprem felaketini yaşayan vatandaşların yardım talebine duyarsız kalmayarak çalışma başlatan Kemalpaşa Belediyesi yaptığı duyuruda, deprem bölgesine gönderilmek üzere Battaniye, Mont, Kazak, Çorap, Eldiven, Atkı, Bere, Ayakkabı, Bot, Bebek Bezi, Islak Mendil, Mama, Bisküvi, Bebek ve Çocuk Kıyafetleri,  Isıtıcı, Yağmurluk, El Feneri, Pil gibi malzemeler, Kemalpaşa Belediyesi Mehmet Ali Özüdoğru Spor Tesisleri ve belde birim amirliklerinde toplanacak. Kampanyaya ilişkin, 0232 878 77 15 numaralı çağrı hattından da bilgi alınabileceği belirtildi. Ayrıca önümüzdeki süreçte doğması muhtemel barınma ihtiyacını da öngörerek çalışma başlatılırken, ilk etapta 10 depremzede aileyi misafir edecek evler hazırlandı.

‘YARALARI BİRLİKTE SARALIM’
Yaşanan deprem felaketi dolayısıyla yasta olduklarını ifade eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, ‘’Ülkemizin gerçeği olan deprem acı yüzünü bir kez daha göstermiş ve bu kara kış koşullarında çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olmuştur. Hissettiğimiz üzüntüyü tarif etmek oldukça güç. Şu safhada bizlere düşen yaralarımızı sarabilmek için hızla ve koordineli olarak hareket etmektir. Kemalpaşa Belediyesi olarak ilk andan itibaren gerekli değerlendirmeyi ve temasları sağladık ve çalışmalarımızı başlattık. Yaşanan afet dolayısıyla tüm halkımıza başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.’’ Dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gaziemir Belediyesi’nden yardım kampanyası
Sonraki Haber Çiğli Belediyesi’nden depremzedelere yardım eli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?