ANA SAYFA > SPOR > Kemal Lale Anıt Kabir'de...

Kemal Lale Anıt Kabir'de...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kemal Lale Anıt Kabir'de...

Bostanlıspor Bisiklet ve Dağcılık Şubelerinin sorumlusu, Karşıyaka ve Karabağlar Gençlik Spor İlçe eski Müdürü, İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube eski müdürü, spor uzmanı Kemal Lale bisikletiyle Ankara'da...

Kemal Lale'nin çıktığı "19 Mayıs 2019 Milli Mücadelenin 100. Yılında, İzmir’den ANA’dan Samsun’a… Samsun’dan ATA’ya Ankara’ya… ATA’dan Ankara’dan İzmir’e…" turu devam ediyor. Lale  Samsun'dan sonraki 2. hedefi olan Anıt Kabir'e de vardı.
"Sevgi, saygı ve minnetle emanetlerine sahip çıkıyoruz ATAM… 100. Yıl Vefa Bisiklet sürüşü… Allah güç ve sağlık versin…” diyterek Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın Karşıyaka'daki anıt mezarıundan yola bisikletiyle yola çıkan Kemal Lale, turunun 12. gününde Başkent Ankara'ya ulaştı.. Bugün akşam üzeri ANıt Kabir'e giden ve Ulu Önderimizin mozolesine çiçek koyan ve dua eden Kemal Lale geceyi Ankara'da geçirecek ve yarın sabah da İzmir'e dönüş yolculuğuna başlayacak.
Kemal Lale programına göre Sivrihisar, Afyon, Uşak, Salihli güzergahıyla 5 Haziran'da İzmir'e ulaşacak. vardı.
Samsun dönüşu hava sıcaklığının artması ve ağaçlık alanın az olması nedeniyle öğle saatlerinde bisiklet süremediğini ifade ederek, 
"zorlu parkurlar vardı. Karadeniz'den sonra bitki örtüsü ve iklim çok değişti, Çok sıcak. Saat 13.00 /16.00 arası sürüş yapmadım. gölgede kaldım. Ancak inançla pedal basarak hedefine ulaşacağım"
Lale sözlerini şöyle sürdürdü: "Samsun ve Anıt Kabir'e ulaşmaktan son derece mutluyum. Bana güç verenlere teşekkür ediyorum. Yollarda büyük ilgi görmek moralimi arttırıyor. Şehirlerde bisiklet sevdalıları destek oluyor. Birlikte pedal basıyoruz. Bana kulübüm Bostanlıspor başta olmak üzere destek veren herkese, özellikle de spor aşığı olan Karşıyaka Spor Kulübü eski başkanlarından Cenk Karace'ye ve Tolkar'a çok teşekkür ederim. İnsanların büyük ilgisiyle karşılaşmak güç ve moral veriyor, dinç arttırıyor. Çok sevinçliyim" dedi.."

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cem Yılmaz, Defne Samyeli ile Karşıyaka'daydı
Sonraki Haber Karşıyaka yönetimi ibra edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?