ANA SAYFA > GÜNDEM > Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Karşıyaka'da ziyaret...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Karşıyaka'da ziyaret...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Karşıyaka'da ziyaret...

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğünde 'Memur Teoman' olarak bilinen Müdür Yardımcısı Teoman Coşkun Dudak'ı Karşıyaka Bostanlı'daki evinde ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, "Şu anda devletin içinde olup devlet memuru değil de parti memuru gibi davranan her türlü yolsuzluğa bulaşan, 15 Mayıs'tan sonra 'Acaba belgeler Bay Kemal'in eline geçer mi?' diye belge imha etmeye kalkan sözde memurlara da sesleniyorum. Hangi belgeyi yok ederseniz edin Bay Kemal o yolsuzlukların izini bulacaktır" dedi.Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Bugün devleti için çalışan yolsuzluklara boyun eğmeyen, haksızlıklara karşı duran saygıdeğer bir devlet memurunu, 'Memur Teoman'ı ziyaret ettim. Memur Teoman saygın bir kişi. Gümrükte çalışıyor. Kendisine teklif edilen rüşvetleri almadığı için ikinci sınıf bir vatandaş muamelesi gören bir kişi. Bu kişiye sahip çıkmak demek devlete sahip çıkmak demektir. Çünkü bunlar partilerin memuru değil, bunlar devletin memurudur. Memur Teoman'ı ve ailesini ziyaret etmek onlarla oturup kısa da olsa bir sohbet etmek benim için çok güzel bir olay. Memur Teoman 15 Mayıs'tan sonra inşallah çok daha güzel yerlerde olacak. Devletin saygınlığını koruyan, devleti için çalışan bir memur olarak görevini sürdürecek" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı'da çalışanlara maaş ve ikramiye müjdesi
Sonraki Haber Sağlıklı Eşofman Takımları

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?