ANA SAYFA > İZMİR > Kazı gerektiren altyapı çalışmaları bayramdan sonra yeniden başlayacak

Kazı gerektiren altyapı çalışmaları bayramdan sonra yeniden başlayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kazı gerektiren altyapı çalışmaları bayramdan sonra yeniden başlayacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgınının yayılma sürecinde kent genelinde durdurduğu kazı gerektiren altyapı çalışmalarının bayramdan sonra yeniden başlayacağını duyurdu.

Koronavirüs salgınının ilk günlerinde aldığı kararla kentteki “kazı gereken” tüm altyapı çalışmalarını durduran İzmir Büyükşehir Belediyesi, normalleşme süreci doğrultusunda altyapı çalışmalarına bayramdan sonra yeniden başlayacak. Karar İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe’nin imzasının olduğu bir genelgeyle kentte hizmet veren tüm altyapı kuruluşlarına gönderildi. Genelgede, altyapı kurum ve kuruluşlarından gelen talep doğrultusunda yatırımların daha fazla aksamaması ve vatandaşların beklediği altyapı hizmetlerinin yerine getirilebilmesi için 27 Mayıs’tan itibaren bu kapsamdaki kazı çalışmalarının yapılabileceği ifade edildi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gaziemir'de can dostlar unutulmadı: 2 bin 100 kilogram mama desteği
Sonraki Haber Yeni güzergah, Eskizmir Caddesi’ndeki trafiği rahatlatacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?