ANA SAYFA > SPOR > Kazandık ama tur garanti değil...

Kazandık ama tur garanti değil...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kazandık ama tur garanti değil...

Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca, Galatasaray Odeabank galibiyeti sonrası çeyrek final için avantaj yakalayan tarafın kendileri olduğunu belirtti.

Seriye başlarken ilk maçın skoru ne olursa olsun rakibi deplasmanda yenmeyi planladıklarını dile getiren Sarıca, "Çok zor bir maçı kazandığımızı düşünüyorum. Hücum sayısında, ribauntlarda, asistlerde iyiydik ama atışlarda kötüydük. Galatasaray'ın düşük temposu da bizim yüzdemizi, oyunu koparmamızı etkiledi. Böyle maçlarda ilk etapta kazanmak önemlidir. Bundan dolayı mutluyuz. Sonuçta ilk maçı 13 sayı farkla kazansak da tur garanti değildi. İkinci maçı da kazanmaya gideceğiz. Şu anki durumda kazanacak kapasitemiz var. Bir maçı kazanmış durumdayız ve fark ne olursa olsun bir, sıfırdan üstündür. Daha bir şey bitmedi ama avantaj bizde" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Galatasaray'ı deviren Pınar Karşıyaka avantaj yakaladı...
Sonraki Haber Kazanmak önemliydi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?