ANA SAYFA > GÜNDEM > Kazadan sonra yaralı karısını ve çocuğunu bırakarak kaçtı

Kazadan sonra yaralı karısını ve çocuğunu bırakarak kaçtı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kazadan sonra yaralı karısını ve çocuğunu bırakarak kaçtı

Karşıyaka ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç, park halindeki 2 otomobile, ardından tramvay hattının koruma bariyerlerine çarparak durabildi. Kazada araçta bulunan anne ve oğlu ile park halindeki otomobillerden birinin savrularak çarptığı polis memuru yaralandı. Kazaya yol açan hafif ticari araç sürücüsü ise yaralıları terk ederek olay yerinden kaçtı.

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Yalı Mahallesi Caher Dudayev Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsü henüz öğrenilemeyen 35 ACN 587 plakalı hafif ticari araç, caddede park halindeki 35 ASA 094 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kontrolden çıkan hafif ticari araç, daha sonra tramvay hattının koruma bariyerlerine çarparak durabildi. Hafif ticari aracın çarptığı 35 ASA 094 plakalı otomobil ise önce önünde bulunan 34 ZB 7331 plakalı otomobile, daha sonra kaldırımda duran ve izinli olduğu öğrenilen polis memuru S.D.'ye çarptı.

Zincirleme kazaye neden olan hafif ticari araç sürücüsü, birlikte seyahat ettiği Şehnaz B. ve oğlu Mert B.'yi bırakarak kaçtı. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada ayağı kırıldığı öğrenilen polis memuru S.D. ile hafif ticari araçta yaralanan Mert B. ve annesi olduğu öğrenilen Şehnaz B. ambulansa alınarak Çiğli Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.Soruşturma kapsamında, olay yerinden kaçan hafif ticari araç sürücüsünün yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çanakkale Zaferi
Sonraki Haber Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri İl Spor Müdürünü ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?