ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Yücel: Vatandaş ile iletişimde dikkatli olmalıyız

Kaymakam Yücel: Vatandaş ile iletişimde dikkatli olmalıyız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Yücel: Vatandaş ile iletişimde dikkatli olmalıyız

Karşıyaka’daki kamu, özel kurum ve kuruluşları ile siyasi parti yöneticilerini bir araya getiren dönemin ilk aylık toplantısında halkla ilişkiler ve iletişim konuşuldu.

Özel Havajet Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi’nin ev sahipliğindeki toplantı Karşıyaka Best Western PremierOteli’nde yapıldı. Toplantıda Karşıyaka Kaymakam Sadettin Yücel,  son günlerde bölgemizde olan gelişmelerin dünya konjonktüründe bağımsız olarak düşünmenin çok safça olacağını belirterek şunları söyledi: “29 Ekim 2015 te yaptığım konuşmada 3. Dünya savaşının 11 Eylül 2001 de başladığını söyledim.Herkes tedbirini alsın demiştim. 2016 da bize saldırdılar. Dost sandıklarımız ilk fırsatta bizi satabilirler. Bu satış sadece siyasetten olmayabilir. Bu satışın sosyolojik, psikolojik kısacası bir toplumsal görüntüsü olabilir. Biz bu devleti sokakta bulmadık, sokakta kaybetmemeliyiz. Başkalarının yanlış yapıyor olması bizim yanlış yapmamızı gerektirmez. Söz konusu bu memleketin evlatlığı meselesidir.  Biz bu memleketin evladıyız. Bu memleketin has ve öz aynı zamanda ortak çocuklarından bir tanesiyiz.İnsanımızın beyinlerine hükmedildiği, yönetildiği bir takım teknikler insanımızın davranışlarında değişime, agresifleşmeye sebep olabiliyor. Bunun için halkla ilişkilerimizde, iletişimlerimizde daha sakin ve aklı selim davranmalıyız. Sakin ve aklıselim davranışlarımızı işlerimizde olduğu gibi dışarıdaki ilişkilerimizde de sürdürmeliyiz.”

Toplantıya Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar,Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu,Medikal Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer Beken, Genel Müdür Veysi Kubba, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Emniyet Müdürü Soner Özbaşı, Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Tarım Müdürü İsmail Emetli, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. İlhan Gürbüz,Karşıyaka Ağız Diş Sağlığı Merkezi Yöneticisi Dt. Yıldızhan Altınışık,Türk Telekom Müdürü İbrahim Asaf Yalçın, Nüfus Müdürü Derya Çıngıl, SGK Müdürü Tuncel Dağdelen, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir, İZSU Karşıyaka Şube Müdürü İlhan Gökdeniz, İlçe Gençlik Spor Müdürü Musa Yelek, SYDV Müdürü Muhittin Edirne,  İş Bankası Yalı Şube Müdürü Ata Yapsık, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, , Orman İşletme Müdürü Erdal Şahan, Çocuk Yuvası Müdürü Adnan Güneş,İlçe Kütüphane Müdürü Cuma Öztekin, İzmir Kayseriler Derneği başkanı  SinanBezircilioğlu, İşadamları Mustafa ve Kemal Buluğ AK PartiKarşıyaka İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Özer,Özel Havajet Meslek Lisesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebidiğer kurum yöneticileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Türkiye’de İlk

Türkiye'de bir ilk olarak bilinen, 6yıldır her ay düzenlenen Karşıyaka'da kahvaltıda buluşma toplantıları, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu güçlendirmeyi, Karşıyaka’ya yeni atanan özel ve kamu kurum, kuruluş yöneticilerinin tanışmaları için iyi bir ortam oluşturmayı amaçlıyor.  Karşıyaka’nın sorunları ve çözüm yolları üzerinde görüşmelerin yapıldığı toplantının oldukça verimli olduğu belirtiliyor.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Devhepa’da Karşıyaka etkinlikleri
Sonraki Haber Karşıyaka Sanat Derneği TSM Korosu çalışmalara başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?