ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Yücel plaket ile uğurlandı

Kaymakam Yücel plaket ile uğurlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Yücel plaket ile uğurlandı

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul/kurum müdürleri toplantısında Kuşadası Kaymakamlığına atanan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel’e plaket verildi.

Mavişehir İlkokulu konferans salonunda düzenlenen okul/kurum müdürleri toplantısına Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, Karşıyaka’da bulunan yüzden fazla kamu ve özel okul/kurum müdürleri katıldı.

Toplantının başlanmasından önce Kuşadası Kaymakamlığına atanan Kaymakam Yücel’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu tarafından eğitime verdiği desteklerden dolayı plaket ve bir demet çiçek takdim edildi.

Plaket takdiminde konuşan İslamoğlu Kaymakam Yücel’in 5 yıl boyunca kendilerine öncülük ederek, çalışmalarında yol gösterici olduğunu belirterek şunları söyledi. “Sayın kaymakamımız Karşıyaka’da farkındalık yaratmamız için bizlere her zaman destek, yol gösterici oldu. Kendilerini unutmamız mümkün değil. Kendileri ile çalıştığımız için kendimizi çok şanslı görüyoruz. Yeni görevinde başarılar diliyoruz.”

“Sizden bekliyorum”

Kaymakam Yücel ise yaptığı konuşmada “Çocuklarımızın eğitim- öğretimini çok ama çok önemsiyorum. 5 yıl boyunca sizlerle birlikte çocuklarımızı okul dışından da gelebilecek tehdit ve tehlikelerden korumaya çalıştık. Güzel çalışmaları birlikte takım ruhu ile yaptık. Bu çalışmaları benden sonra da sürdürmenizi telkin, tavsiye ediyor, sizlerden bekliyorum. Beraber çalıştığımız sürece gösterdiğiniz hassasiyeti sürdürmenizi istiyorum. ” dedi.

Kaymakamın konuşması sırasında duygulu anlar yaşandı. Bazı müdürlerin gözyaşlarını tutamadıkları görüldü. Konuşma ayakta alkışlandı.

Karşıyaka için ''Eğitimde Bir Adım Daha!''

Karşıyaka için ''Eğitimde Bir Adım Daha!'' sloganıyla yapılan 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Müdürleri Toplantısında;  Okulların eğitim öğretime hazırlığı, Mesleki çalışmaların önemi,  Öğrenci kayıt ve nakil işlemleri, Öğretmen eğitimi, Tasarruf tedbirleri, Bakanlığımızın eğitim politikaları, Sosyal etkinlikler, Akademik başarının arttırılması, Projeler,  Ücretsiz ders kitapları, Okul aile işbirliği konularında açıklamalarda bulunuldu.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fuar için Karşıyaka'ya ek seferler...
Sonraki Haber Karşıyaka'ya ilk maç ilk ceza!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?