ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Yücel: Kuşadası turizmde bölgenin lideri

Kaymakam Yücel: Kuşadası turizmde bölgenin lideri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Yücel: Kuşadası turizmde bölgenin lideri

Kuşadası’nda kamu, özel kurum ve kuruluşları ile STK yöneticilerini bir araya getiren aylık ilçe koordinasyon toplantısında konuşan Kaymakam Yücel, Kuşadası’nın Türkiye’nin Avrupa’ya açılan vitrini olduğunu söyledi.

Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Güvercinada Turizm Otelcilik Uygulama Okulunda yapılan toplantıda Kuşadası’ndaki turizm hareketliliğine değinirken,Kuşadası’nın Türkiye’nin Avrupa’ya açılan vitrini olduğunu, bayram tatilinin ilk yedi gününde 310 bin aracın Kuşadası’na giriş çıkış yaptığını belirtti. Kaymakam Yücel, konuşmasında Plaka Tanıma Sistemi ile yapılan incelemelerde,bayram tatilinin ilk yedi gününde Kuşadası’na 310 bin aracın giriş çıkış yaptığını, bu sayının Bodrum’da 298 bin, Marmaris’te ise 177 bin olduğuna değindi. Kuşadası’nın ticaretinin turizme dayalı olduğunu da sözlerine ekleyen Yücel, resmi kimliklerimizin dışında bir dost, bir arkadaş gibi gelen turistlere davranılması gerektiğini vurgulayarak, Kuşadası’ndaki bu hareketliliği en iyi şekilde değerlendirdiklerinde Kuşadası halkına, esnafına ve Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayacaklarını söyledi. Toplantıya Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Çağrı Gir, İlçe Emniyet Müdürü M. Ali Berksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, Kuşadası Güvercinada Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Turizm Otelcilik Uygulama Okul Müdürü Tuncer Cünlü, Kuşadası’ndaki diğer özel ve kamu kurum ile STK yöneticileri katıldı.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Sertel: TRT İzmir’de neler oluyor?
Sonraki Haber Karşıyaka’dan İstanbul’a İmamoğlu çıkarması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?