ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Yücel gaziler ile yemek yedi, dert dinledi

Kaymakam Yücel gaziler ile yemek yedi, dert dinledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Yücel gaziler ile yemek yedi, dert dinledi

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi’nde düzenlenen geleneksel kuru fasulye yemeğine eşlik eden Kaymakam Yücel, gaziler ile birlikte kuru fasulye ve turşudan oluşan yemeği gaziler ile birlikte yedi. Gazilerin sorunlarını dinledi.

Bir gazi eşinin Kaymakam Yücel’den kış için kömür isteği anında çözüm bulması gazileri sevindirdi. Kaymakam Yücel “Gazilerimiz bizim için çok değerlidir. Bu vatanın bekası için canını ortaya koymuşlardır. Onlar ile birlikte aynı yemekten yemek çok keyifli” dedi.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi Başkanı Halil Taşçı kaymakam Yücel’in sık sık derneklerini ziyaret etmelerini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek “Kaymakam Yücel gibi bir yöneticiye sahip olduğumuz için Karşıyakalılar olarak çok şanslıyız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı milli yüzücüden deniz temizliği seferberliği
Sonraki Haber BESİAD'a yeni yönetim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?