ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Demir yardımseverlere teşekkür etti

Kaymakam Demir yardımseverlere teşekkür etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Demir yardımseverlere teşekkür etti

Kaymakam Demir, depremde mağdur olan vatandaşlara destek olmak amacıyla başlatılan yardım kampanyasına katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Türkiye’nin birçok ilini etkileyen Kahramanmaraş merkezli şiddetli depremde mağdur olan vatandaşlara destek olmak amacıyla İzmir Valiliğince başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, deprem yardımları ile ilgili berberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu ve Sosyal Yardım Vakıf Müdürü Muhittin Edirne ile birlikte M.Emin Lahur Ticaret Lisesi yardım toplam merkezinde incelemelerde bulundu.
“Bu birlik ve beraberlik her koşulda sürsün”
Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, yardım ve destekleri için tüm Karşıyakalılara ve görevlilere teşekkür ederken, “Ülkemizin büyük bir deprem afeti ile karşı karşıya bulunduğunu belirterek, vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet diliyorum, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Tüm destekleri için herkese teşekkür ediyorum. Hayırsever vatandaşlarımızın ve iş insanlarımızın yaptıkları bağışlarla tırlar dolusu erzak giyim, su, ısıtıcı, fener, pil, powerbank, mum ve benzeri acil ihtiyaçlar deprem bölgesine gönderildi.” diye konuştu.
Kaymakam Demir, her türlü afette Milletimizin bu birlik ve beraberliğinin her koşulda sürdürülmesini dilediklerini sözlerine ekledi.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aliağa Belediyesi depremzedeler için koordinasyon merkezi kurdu
Sonraki Haber Tugay'dan deprem bölgesindeki hayvanlar için çağrı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?