ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Demir, Muhtar Zenginer'i ziyaret etti

Kaymakam Demir, Muhtar Zenginer'i ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Demir, Muhtar Zenginer'i ziyaret etti

Şehrin dört bir yanını dolaşan ve muhtarları da ziyaret eden Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir'in bu kez durağı Donanmacıo Mahallesi oldu ve mahallenin muhtarı Coşkun Zenginer'i ziyaret etti.

Beraberinde Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu ve Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu'nun yer aldığı ekiple Karşıyaka Donanmacı Mahallesi Muhtarı Coşkun Zenginer'e nezaket ziyaretinde bulunan Karşıyaka Kaymakamı Özkan Dmir, muhtarlık ziyaretinde, Zenginer'den Donanmacı Mahallesi ve özellikle de Karşıyaka'nın can damarlarından birisi olan Karşıyaka Çarşı ile ilgili bilgi aldı. Muhtar Coşkun Zenginer, "Karşıyaka kaymakamımız sayın Özkan Demir, İlçe emniyet müdürümüz sayın Ercan Kaçanoğlu ve İlçe Milli Eğitim müdürümüz sayın Kadir Kadıoğlu'nun muhtarlığımızı ziyareti mahallemiz ve Çarşı ile ilgili söyleşide bulunduk, ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dirençli Sürdürülebilir Kent Çalıştayı başladı
Sonraki Haber Karşıyaka'da kaptan dönüyor Onur cezalı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?