ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Demir, muhtar ve STK ziyaretlerini sürdürüyor

Kaymakam Demir, muhtar ve STK ziyaretlerini sürdürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Demir, muhtar ve STK ziyaretlerini sürdürüyor

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir Karşıyaka Yardımlaşma Derneğine (KARYAD) iadei ziyarette bulundu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Karşıyaka’ya yeni atanan Kaymakam Özkan Demir, Karşıyaka’daki mahalle muhtarları ve STK ziyaretlerine devam ederken, KARYAD’a da iadei ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Emine Yorgun Ata tarafından yapılan çalışmalar anlatıldı.

Ziyaret programında; Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Müge Hanay Ünveren ve KARYAD üyeleri bulundu. 

'Koruduğun Senin Kardeşindir "sloganıyla KARYAD’ı kurduklarını belirten Dernek Başkanı Emine Yorgun Ata, pandemi döneminde 56 000 koli erzak yardımı yaptıklarını belirterek şunları söyledi. 'Koruduğun Senin Kardeşindir "sloganıyla KARYAD’ı kurduk. Pandemi döneminde ihtiyaç sahiplerine erzak kolileri dağıttık. Arkasından gelen İzmir Depremi ile bölgeye ulaşan ilk dernek biz olduk. Giysi, battaniye, soba ve ikinci el mobilya yardımı yaptık. 262 adet tekerlekli sandalye, 38 hasta yatağı ve hasta bezi, mamalar dağıttık. Dini bayramlarda 250- 300 çocuğa bayramlık alıyoruz. Resmi bayramlarda öğretmenler aracılığıyla bulduğumuz ihtiyacı olan okullara Atatürk tişörtü, ay yıldızlı tişört ve ihtiyaca göre ayakkabılarını karşılıyoruz.”

“Amacımız çocuklar, yaşlılar ve engelliler”
Amaçlarının özellikle çocuklar, yaşlılar ve engellilere yardım olduğunu vurgulayan Ata, sözlerini şöyle sürdürdü. “İki yaşlımızı huzur evine yerleştirdik. Amacımız çocuklar, yaşlılar ve engelliler. Düzenlediğimiz konserlerin sonunda ya bir engelli kardeşimize tekerlekli sandalye sağlıyoruz. En son Dünya Hayvanları Koruma Gününde sokak hayvanları için konser verdik. Tunceli’ye kadar mama gönderdik.”
Kaymakam Demir Karşıyaka’daki STK lerin yardım çalışmalarını dinledikçe duygulandığını, yapılan çalışmaları takdir ettiğini söyledi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay duyarlı gençlerle buluştu
Sonraki Haber Konak Belediyesi 2023 yılı Mali Bütçesi onaylandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?