ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Demir Karşıyaka Cem Evi’ni ziyaret etti

Kaymakam Demir Karşıyaka Cem Evi’ni ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Demir Karşıyaka Cem Evi’ni ziyaret etti

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir ve İlçe Müftüsü İsa Gürler Karşıyaka Cem Evi’ni ziyaret etti.

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir ve İlçe Müftüsü İsa Gürler Muharrem ayı dolaysı ile Karşıyaka Cem Evi’ni ziyaret ederek Başkan Hayati Doğan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti.
Kaymakam Demir ziyarette ülkemizin birlik, beraberliğe çok ihtiyaç olduğu bir dönem olduğunu belirterek, muharrem ayında birlik ve beraberliğin daha güçlenmesi dileğinde bulundu. 
Karşıyaka Cem Evi Başkanı Hayati Doğan ise Kaymakam Demir ve Müftü Gürler’in ziyaretine çok sevindiklerini belirterek şunları söyledi. “Sayın kaymakamımızın ve müftümüzün ziyaretleri bizi oldukça sevindirmiştir.  Muharrem ayı birlik beraberlik, sevgi ve saygının önemini vurgular. Aşure kazanlarının etrafında birlik, beraberliği ve bereketin duası ile toplanılır. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine yönetim kurulu adına teşekkür ederim.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özel okul sorunsalı
Sonraki Haber İzmir'in dört talebine onay

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?