ANA SAYFA > EĞİTİM > Kaymakam Demir: Atakent Anadolu Lisesi inşasını titizlikle izliyoruz

Kaymakam Demir: Atakent Anadolu Lisesi inşasını titizlikle izliyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Demir: Atakent Anadolu Lisesi inşasını titizlikle izliyoruz

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir yıkımı devam eden Atakent Anadolu Lisesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Karşıyaka’nın köklü Anadolu liselerinden Atakent Anadolu Lisesi inşaatının 11.228 metre karelik alanda konumlandırılması bekleniyor. 
Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu yıkımı devam eden Atakent Anadolu Lisesi inşaat alanında incelemelerde bulundular.
İhale sürecinin yıkım süreci ile birlikte de yürütüldüğü, okul proje detaylarının kısa zamanda netleşeceği, öğrencilerin en kısa zamanda kendi okullarında eğitime devam etmesi planlandığı belirtildi.
Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir öğrencileri bir an önce daha güzel ve depreme dayanaklı bir eğitim yuvasına kavuşturmak için çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi. “Atakent Anadolu Lisemizin yeniden inşa sürecini titizlikle izliyoruz. İnşaatın bitmesi ile çocuklarımız daha güzel ve depreme dayanıklı bir yapıda eğitim- öğretimlerini sürdürmelerini amaçlıyoruz. İnşaatın erken bitmesi de hedeflerimiz arasında” 
Haber ve fotoğrfa: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka'da başkan belli oldu
Sonraki Haber Kitap İyileştirir kampanyasına kitap bağışları devam ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?