ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Çalışır mahalle muhtarlarını ziyaret ediyor

Kaymakam Çalışır mahalle muhtarlarını ziyaret ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Çalışır mahalle muhtarlarını ziyaret ediyor

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, sorunları yerinde dinleyip, çözmeye çalışıyor.

Bugün Tuna, Donanmacı ve Alaybey Mahallesi muhtarlarını ziyaret eden Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’a Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu ile Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Kahraman eşlik etti.
Mahalle sorunlarını, mahalle muhtarlarına giderek öğrenen ve sorunlara çözüm bulan Kaymakam Çalışır’ın ziyaretinden son derece mutlu olan mahalle muhtarları duygularını şöyle dile getirdi.
Hüseyin Koçoğlu (Tuna Mahallesi Muhtarı): “Karşıyaka Kaymakamımız Ali Rıza Çalışır, ilçe Emniyet Müdürümüz Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanımız Ahmet Kahraman ziyaretime geldiler. Çok verimli bir toplantı oldu. Kendilerine mahalle sakinlerim adına sonsuz teşekkürlerimi sunuıyorum. İyiki varsınız.”
Servin Akkuş (Alaybey Mahalle Muhtarı): “Sayın Kaymakamımız Ali Rıza Çalışır, İlçe Emniyet Müdürümüz Ercan Kaöanoğlu ve İlçe Jandarma Komutanımız Ahmet Karaman muhtarlığımızı ziyaret ettiler,  mahallemiz ve ilçemizin ana sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunduk, kendilerine şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum.”
Coşkun Zenginer (Donanmacı Mahallesi Muhtarı): “Karşıyaka kaymakamımız Sayın Ali Rıza Çalışır, İlçe Emniyet müdürümüz Sayın Ercan Kaçanoğlu ve Karşıyaka Jandarma komutanımız Sayın Ahmet Kahraman’ın muhtarlarımızı ziyareti anlamlıydı. Karşıyaka çarşı ve mahallemiz ile ilgili konuları konuştuk. Verdikleri destek için her birine çok teşekkür ederim.”
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aday Yelken Hakemi Semineri Karşıyaka'da düzenlendi
Sonraki Haber Bostanlıspor’da masa tenisi turnuva heyecanı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?