ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Çalışır: Bu vatan için savaştınız ve canınızı feda etmeye hazırdınız

Kaymakam Çalışır: Bu vatan için savaştınız ve canınızı feda etmeye hazırdınız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Çalışır: Bu vatan için savaştınız ve canınızı feda etmeye hazırdınız

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesini ziyaret eden Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır “Sizler bu vatan için savaştınız ve canınızı feda etmeye hazırdınız, Sizlere büyük bir saygı duyuyorum” dedi

Kaymakam Çalışır, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman ve Karşıyakalılar Birliği Derneği Başkanı Mehmet Tekinhan Onan ile gazileri ziyaret ederek onlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.  
Kaymakam Çalışır ve beraberindekileri derneğin olduğu binanın kapısında karşılayan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Halil Taşçı, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Bu milletin evlatlarının her zaman vatanı için canını vermeye hazır olduğunu belirten Kaymakam Çalışır şöyle konuştu. “Bizi misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Bugün sizlerle sohbet etmeye ve varsa sorunlarınız hakkında bilgi almaya geldim. Öncelikle bütün şehitlerimizi rahmetle anarken gazilerimize de sağlık ve afiyet diliyorum. 
Sizler bu vatan için savaştınız ve canınızı feda etmeye hazırdınız. Sizlere büyük bir saygı duyuyorum. İçte ve dışta düşmanların ülkemiz ile ilgili planlamaları ve hesapları devam etmektedir. Devletimiz elbette gerekli çalışmaları yapmakta ve tedbirlerini almaktadır. Gençlerimiz ve bu ülkenin evlatları tıpkı sizler gibi gerektiği takdirde canını vatanı için seve seve fedaya hazır olduğunu hepimiz biliyoruz. Bütün gazilerimize Allah’tan sağlık ve afiyet, ölenlere de rahmet diliyorum” dedi.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka 11 Temmuz'da çalışmalara başlayacak
Sonraki Haber İzmir -Midilli seferleri 17 Haziran'da başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?