ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Çalışır Afyon’a uğurlandı

Kaymakam Çalışır Afyon’a uğurlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Çalışır Afyon’a uğurlandı

Afyon Vali yardımcılığına atanan Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır Karşıyaka’dan uğurlandı.

Cumhurbaşkanlığının 2022/392 kararı ile Resmî Gazete ’de yayımlanan yaz kararnamesinde Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır Aydın Vali Yardımcılığına atanmıştı. Daha sonra Afyon Vali yardımcılığı görevine atanan Kaymakam Çalışır’ı kamu, resmi kurum ve STK yöneticileri ile kalabalık tarafından uğurlandı.
Uğurlamaya Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Coşkun, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ali Fuat Arslaoğlu, İlçe Jandarma Komutan Vekili Cesur Yiğit, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, BESİAD Başkanı Emre İpek, Karşıyaka Mütehaitler Derneği Başkanı Ahmet Akyüz, KAR-İŞKAD Başkanı Nil Güneri,Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, TYSD Karşıyaka Şube Başkanı Şule Bayraktutan, Karşıyaka Karadenizliler Derneği Başkanı Yaşar Canferoğlu, Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat, muhtarlar, Cem Vakfı Karşıyaka Şube Başkanı Hayati Doğan, Karşıyaka Eskişehirliler Derneği Başkanı Yaşar Hanlı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsmail Çiftçioğlu, MHP ilçe Başkanı Akif Yılmaz, Kurum yöneticileri ve memurlar katıldı.
Kaymakam Çalışır; Karşıyaka’ya ve Karşıyakalıya görevli olduğu 4 yıl boyunca hizmet ettiğini belirterek şunları söyledi. “Karşıyaka ülkemizim müstesna yerlerinden biri. Burada çalışmanın, hizmet etmenin şansına sahip olduk. Çok güzel dostluklar kurduk. Pandemi boyunca insanlarımızın yanında yer aldık. Karşıyaka’nın, 36 yıllık kamu görevim sürecinde önemli bir yeri oldu. Bu sıcak havada geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim”
Muhtarlar makamda Kaymakam Çalışır’ı ziyaret ederek hediye takdim etti. Uğurlama sırasında da Karşıyaka Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir tarafından Kaymakam Çalışır’a bir buket çiçek takdim edildi. 
Kaymakam Çalışır uğurlamaya gelenlerle tek tek vedalaştıktan sonra Hükümet Konağından ayrıldı.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan İduğ’dan Kadın Kooperatifi’ne destek
Sonraki Haber Bostanlıspor KKTC'ye gidiyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?