ANA SAYFA > GÜNDEM > Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü: Dini istismar edenlere itibar edilmemesi gerekir

Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü: Dini istismar edenlere itibar edilmemesi gerekir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü: Dini istismar edenlere itibar edilmemesi gerekir

Karşıyaka Kaymakamlığınca organize edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde Karşıyaka Müftülüğü, Katıp Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Saffet Köse'nin konuşmacı olarak katıldığı bir konferans düzenledi.

Ziya Gökalp Kültür Merkezinde düzenlenen  Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı, ardından Müftü Gürler'in açılış konuşması  ile başlayan program Pof.Dr.Saffet Köse'nin konuşmasıyla devam etti.
Prof.Dr.Köse konuşmasında; Dini istismar edenlere itibar edilmemesi gerektiğini, Dinimizi istismar eden Fetö, Deaş, El Kaide, Boko Haram gibi eli kanlı terör örgütleri ortaya çıktığını, Fetö terör örgütünün 15 Temmuz 2016 yılında vatanımızı işgale kalkıştığını, 251 insanımızı şehit ettiğini, milletimizin bu hain işgal girişimini önlediğini söyledi ve din istismarı ile mücadelede doğru dini bilginin çok önemli olduğunu, dini sağlam kaynaklardan doğru bir şekilde öğrenen Müslümanın din istismarına fırsat vermeyeceğini, aklını da istismarcı yapılara teslim etmeyeceğini" belitti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Vefat ve Başsağlığı
Sonraki Haber KES, 2. Ligde kaldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?