ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'ya yeni sponsor

Karşıyaka'ya yeni sponsor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya yeni sponsor

Karşıyaka Spor Kulübü İzmir'de yeni hastane açan Medicana International İzmir Hastanesi ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Anlaşmada imzaları, Medicana International İzmir Hastanesi Genel Müdürü Dr. Mehmet Ulvi Ünal ve Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı düzenlenen törende attı.
Medicana International İzmir Hastanesi Genel Müdür Dr. Mehmet Ulvi Ünal, "Biz İzmir Medicana Hastanesi olarak eylül ayında kapılarımızı hastalarımıza açtık. Açıldığımız günden bu yana İzmir'deki tüm spor kulüplerine ve sporculara aynı oranda destek vermeye çalışıyoruz. 
Bizim bu silsile içinde açık kalan bir halkamız kalmıştı, o da gönlümüzün büyük kısmının yanında olduğu Karşıyaka Spor Kulübü'ydü. Belki taraftarı olduğumuz birinci kulüpler farklı olabilir; fakat hepimizin kalbinde bir Karşıyakalılık mevcuttu. Bugün de sayın başkanın yakın ilgi, alaka ve desteği ile Medicana International İzmir Hastanesi'yle, Karşıyaka Spor Kulübü'nü çeşitli branşlardaki sporcu ve yönetici arkadaşlara sağlık alanında yardımcı olmak adına bir anlaşma imzalıyoruz. İnşallah sakatlık veya sıkıntı olmaz ve bu gerekçe ile bize de ihtiyaç olmaz. Ama tabii tüm sporcuların sağlık sorunlarında yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz" dedi.
Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı da, "Medicana Hastanesi'ne, Karşıyaka Spor Kulübü'ne ve İzmir sporuna verdiği destekten ötürü teşekkürlerimi sunarım. Bu tip destekler spor kulüpleri için çok önemli, biz bu duruma stratejik işbirliği diyoruz. Hem kulübümüz hem de Medicana Hastanesi'nin gelişimine karşılıklı destek olmak amacıyla yapılmış bir anlaşma. 
Ulvi Bey'in dediklerine katılıyorum, inşallah ihtiyacımız olmaz ama arkamızda böyle bir destek olduğunu bilmek ve hissetmek bizim için oldukça değerli bir durum. İzmir sporuna ve kulübümüze verdikleri destekler için Ulvi Bey'e ve tüm Medicana grubuna çok teşekkür ediyorum. Umuyorum uzun yıllar sürecek bir işbirliğinin de başlangıcı olur. İki taraf için de hayırlı ve bereketli bir anlaşma olması temenni ediyorum" diyerek anlaşmanın iki taraf içinde uzun ve güzel bir anlaşma olmasını istediğini ifade etti. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Seferihisar'dan arıcılıkta büyük atak
Sonraki Haber Müftü Gürler ADSM'yi ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?