ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'ya yeni basketbol altyapı koordinatörü

Karşıyaka'ya yeni basketbol altyapı koordinatörü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya yeni basketbol altyapı koordinatörü

Karşıyaka basketbol altyapıya koordinatörlüğü görevine Serkan Arıca'yı getirdi.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle: 

"Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Altyapı Koordinatörlüğü görevine , geçtiğimiz sezon Teşvikiye SK'da TB2L ve BGL antrenörlüğü görevini yapan Serkan Arıca getirilmiştir.
Kulübümüze ve Serkan Arıca'ya hayırlı olmasını diler, Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Altyapısına nice başarılar kazandırmasını diliyoruz. 
Serkan Arıca basketbola Botaş Spor Kulübü’nde başlayıp yaklaşık 10 yıl basketbol oynadıktan sonra üniversite eğitimini tamamlamış ve antrenörlüğe başlayıp, 27 yıl her seviyede antrenörlük yapmıştır. 2006-2020 yılları arasında Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde BGL Baş Antrenörlüğü, BGL Genel Menajerliği, altyapı ve akademi Genel Koordinatörlüğü, Kadın Basketbol A Takım ve altyapılarında antrenörlük görevinde bulunmuştur. Bunun yanısıra halen İstanbul Aydın Üniversitesi Basketbol Koordinatörlüğü görevini yürütmektedir.
Altyapı Milli takımlarında yıllarca görev alıp Avrupa Şampiyonaları, ikili temaslar ve milli takımlar düzeyinde özel turnuvalara katılmıştır.
Altyapılarda, Üniversiteler Süper Ligi’nde, okullarda ve özel liglerde sayısız şampiyonlukları bulunan Serkan Arıca’ya hoş geldin diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli Belediyesi'nden kadınlara sağlıklı yaşam desteği
Sonraki Haber Deniz Atak için imza töreni

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?