ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'ya Sümbül geliyor...

Karşıyaka'ya Sümbül geliyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya Sümbül geliyor...

Karşıyaka'da teknik direktör Ufuk İskender'le yolunu beklenmedik bir anda ayıran Karşıyaka futbolun başına Bucaspor’da görev yapan Aytekin Sümbül'ü getirme kararı aldı.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkan Turgay Büyükkarcı, "Hocamızla uzun süreden beri yaşadığımız yönetimsel anlaşmazlıklar artık geri dönülemez bir noktaya geldiği için bu kararı almaya mecbur kaldık. Hiçbirimiz Karşıyaka'dan büyük değiliz. Hiçbir şey Karşıyaka etiğinden değerli değil. Kulübümüzün tercihi değildi ancak böyle bir mecburiyet doğdu. Hocamıza başarı diliyoruz" dedi.
Düzcespor maçı öncesi prensipte anlaştığı 47 yaşındaki Aytekin Sümbül, faal futbolculuk döneminde İzmirspor, Altay, Turgutluspor ve Bucaspor'da oynadı. Uzun süre Buca Futbol Akademisi'nde görev yapan İzmirli teknik adam, sarı-lacivertli takımı geçen sezon TFF 2. Lig'de çalıştırıp son 4 hafta öncesi ayrıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’in 96. kurtuluş yıldönümü renkli etkinliklerle kutlanacak
Sonraki Haber Karşıyaka Turnuvası 6 Eylül'de başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?