ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'ya prim sözü

Karşıyaka'ya prim sözü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya prim sözü

Son iki maçını kazanan Karşıyaka'da yönetim futbolculara prim sözü verdi.

Yeşil-kırmızılılarda yönetim, Orduspor 1967'ye 20 Şubat'ta deplasmanda 1-0 kaybedilen karşılaşmanın ardından Gümüşhanespor randevusu öncesi 3 maçlık özel prim belirledi. Kaf-Kaf'ta yönetim, 3 maçta alınacak 9 puana futbolcu başına 7 bin 500 TL, 7 puana ise 5'er bin TL prim ödeme sözü verdi.

Gümüşhanespor'la 1-1 berabere kalıp, ardından üst üste geçen cumartesi günü Ceyhanspor'u 7-0, çarşamba günü ise Büyükçekmece Tepecikspor'u da 2-0 mağlup ederek bu periyodu 7 puanla geçen Karşıyaka'da futbolcular 5'er bin TL prime hak kazandı.
Ligdeki yoğun programda pazar günü Karbel Karaköprü Belediyespor'la deplasmanda karşılaşacağı maç yurttaki olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Mart'a ertelenen Kaf-Kaf, erteleme kararını olumlu karşıladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın futbol ve basketbol maçları ertelendi
Sonraki Haber 20 İlçede kar ve buzlanmayla mücadele

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?