ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'ya müjdeli haber

Karşıyaka'ya müjdeli haber

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya müjdeli haber

İlk yarının son maçında pazar günü iç sahadaki yeni evi Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda Kırıkkale Büyük Anadoluspor'u ağırlayacak Karşıyaka'ya sakatlığı bulunan futbolculardan müjdeli haber geldi.

Belediye Derincespor maçının ilk yarısında arka adalesinde gerilme meydana gelip ikinci yarı oyundan çıkan ve yine göğsüne aldığı darbe nedeniyle ikinci yarıya devam edemeyen Samican iyileşti. İki futbolcu da takımla beraber çalışıyor. İhsan Furkan'ın cezasının bittiği yeşil-kırmızılılarda Ertuğrul ve Derince deplasmanında beraberlik golünü atan Harun ise sarı kart cezalısı durumunda. Karşıyaka'da çapraz bağlarından sakatlanan Burak, kadro dışı olan Doğukan ve Alperen de forma giyemeyecek.

Teknik direktör Ahmet Taşyürek, son haftalarda kolay pes etmeyen bir takım olduklarını hatırlatıp pazar günü galibiyetle araya girmek istediklerini söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK Voleybol Turgutlu'da öğrencilerle buluştu
Sonraki Haber Merkez Bankası faizi indirdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?