ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'ya eski yöneticilerden yasak desteği

Karşıyaka'ya eski yöneticilerden yasak desteği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya eski yöneticilerden yasak desteği

Transfer yasağını geçici olarak kaldırarak altyapı patentli oyuncuların kaldığı kadrosunu 5 yıl sonra ilk kez takviye etmeye çalışan Karşıyaka'ya eski yöneticilerden destek geldi.

Transfer yasağını geçici olarak kaldırarak altyapı patentli oyuncuların kaldığı kadrosunu 5 yıl sonra ilk kez takviye etmeye çalışan Karşıyaka'ya eski yöneticilerden destek geldi.Şimdiye kadar alacaklı 96 eski futbolcu, teknik adam ve çalışanından kaynaklı 120 dosyanın çoğundan muvafakatname imzası alan Karşıyaka, Futbol Federasyonu'ndaki dosyalarını geri çekmek için paralarının tamamını isteyen isimleri ikna etmeye çalışıyor.

Kadrosunu 7 futbolcuyla takviye ederek bu oyunculara lisans çıkarabilmek için yasağın kalkmasını bekleyen Karşıyaka, Afyonkarahisar kampında oynadığı son hazırlık maçında Çarşambaspor'u 3-2 mağlup etti. Kaf-Kaf'ın gollerini Mustafa Durgun, Batuhan ve yeni transferlerden Abdülkadir attı.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Örnekköy-Yeni Girne tramvay hattının ihalesine 13 firma katıldı
Sonraki Haber İYİ Parti İzmir Milletvekilleri ilçe başkanlarıyla buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?