ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın zorlu periyodu...

Karşıyaka'nın zorlu periyodu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın zorlu periyodu...

TFF 3.Lig 2.Grup'ta oynadığı 6 maçta yalnız 1 galibiyet alarak düşme hattının tek basamak üzerinde kalan Karşıyaka, 9 gün içinde 3 çok önemli karşılaşmaya çıkacak.

Bu hafta cumartesi günü alt sıralardaki en yakın rakibi, 4 puanla düşme hattındaki Altındağ Belediyespor'u ağırlayacak 5 puanlı Karşıyaka, ardından 17 Ekim Çarşamba günü 11 puandaki zirve takipçisi Kızılcabölükspor'a konuk olacak. Yeşil-kırmızılı ekip, zorlu periyodu 22 Ekim Pazartesi günü evinde Osmaniyespor'la karşılaşarak tamamlayacak. Öte yandan Onur'un cezasının bittiği Karşıyaka'da Mustafa Aşan'ın 4 maçlık cezası, ligin 2'nci haftasında Düzcespor sınavında köprücük kemiği kırılan Mustafa Değirmenci'nin ise sakatlığı sürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova’da aşure buluşmaları
Sonraki Haber Akpınar: Büyükşehir'e aday olursam tarihi oyla kazanırım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?